Bouwinvest Nieuwbouw

Bouwinvest Nieuwbouw

Nieuwbouwprojecten in Nederland

Toekomstig aanbod huurwoningen Bouwinvest
← Terug naar de regio Zuid

Mijn Paleis (Den Bosch)

Deel dit project via:

Tegen het centrum van Den Bosch gelegen complex met 224 vrije sector huurappartementen aan de Hofvijver in het Paleiskwartier.

Wonen aan hof en Hofvijver

Het Hof bestaat uit drie - deels gekoppelde - gebouwen rondom een binnenhof die tezamen het complex vormen. Het bevat in totaal 266 appartementen waarvan 224 vrije sector huurappartementen, 42 koopappartementen en luxe penthouses in het torengedeelte en 1.500 m2 commerciële ruimten. De gebouwen zijn hoekig en speels met verspringende gevels en uitstekende balkons. Het is project is aantrekkelijk gelegen aan de Hofvijver, op de hoek Hofvijver/ Vlijmenseweg/ Onderwijsboulevard. Onder Het Hof wordt voldoende parkeerruimte voor bewoners gecreëerd.
Het complex zal in twee fases worden gebouwd. De bouw start in het voorjaar van 2015 en de tweede fase zal naar verwachting eind 2017 zijn afgerond

  • 224 huurappartementen
  • Rondom semi-gesloten groen binnenhof
  • Aan de Hofvijver gelegen


Centrale ligging

Het Paleiskwartier ligt aan de westkant van het Centraal Station en is verbonden met de binnenstad van ‘s-Hertogenbosch door een passerelle over het Centraal Station. Ideaal is de ontsluiting met het openbaar vervoer, direct naast het Centraal Station, en met de auto; op circa vijf autominuten afstand worden de snelwegen naar Eindhoven, Utrecht en Amsterdam via de nieuwe Randweg bereikt.

Omgeving Het Hof

Het is een kwalitatief hoogwaardige woonomgeving die nog in ontwikkeling is. Naast woonwijk is het Paleiskwartier een van de belangrijkste kantoorlocaties van ‘s-Hertogenbosch. In het plangebied zelf zijn fraaie groenvoorzieningen en waterpartijen waardoor de wijk een hoogwaardige uitstraling heeft. Er komt een versmarkt bij de Paleisbrug. Tevens zijn in het gebied nog diverse culturele bestemmingen gepland zoals een bioscoop en een hotel, dit in combinatie met diverse cafés, restaurantjes en terrasjes.

In het centrum van ‘s-Hertogenbosch zijn verscheidene winkelvoorzieningen en pleinen en straten met vele restaurants en cafés. De Paleisbrug zal het paleiskwartier met het oude centrum gaan verbinden. Per fiets is het buitengebied de Gement en de Bossche Broel eenvoudig te bereiken. In Paleiskwartier zijn meerdere Hogescholen gelegen. Ook het recent opgeleverde Jeroen Bosch Ziekenhuis is direct grenzend aan het Paleiskwartier. Het centraal station bevindt zich op loopafstand waardoor het Paleiskwartier ook uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar is.

Kenmerken woning

  • 224 vrije sector appartementen verdeeld over 15 verdiepingen
  • 61 – 118 m2
  • 2, 3 en 4-kamer appartementen
  • Eigen berging
  • Ondergronds parkeren

 

Start bouwVoorjaar 2015
Start verhuur 
Verwachte opleveringG1(2016), G2(Eind 2017)
ArchitectLEVS
Aannemer 
Makelaar 
RegioZuid
ProjectnaamHet Hof
Websitehttp://hureninmijnpaleis.nl
Koop/huurHuur

Andere projecten in de regio Zuid

PicusKade

Eindhoven

77 en 36 vrije sector huurappartementen, onderdeel van het nieuwbouwplan Picuskade.

> Bekijk dit project

Strijp S - Blok 61

Eindhoven

96 vrije sector huurappartementen in Blok 61

> Bekijk dit project

Parc Valère

Helmond

Appartementencomplex Le Princier in Parc Valère bestaat uit 75 vrije sector huurwoningen, inclusief berging en parkeerplaats op maaiveld.

> Bekijk dit project